Servicii de administrare site

Administrarea site-ului ar trebui sa fie o prioritate de top pentru tine. Noi venim in intampinare cu diferite planuri personalizate de mentenanta si administrare.

Un site web are nevoie de o persoana care sa il administreze. De cele mai multe ori, firma care a creat site-ul este cea care se va ocupa in continuare si de serviciul de administrare. Este solutia pe care o recomandam si noi. Procesul de mentenanta nu trebuie sa se rezume doar la actualizarea continutului ci si la aspectele tehnice si de securitate.

Un site web trebuie actualizat in permanenta, altfel acesta risca sa ii scada vanzarile si pozitia in cautarile Google. Este de asemenea important ca un site sa fie actualizat din punct de vedere al securitatii acestuia, evitand astfel sa fie atacat de hackeri.

Iti recomandam sa lasi site-ul de prezentare sau magazinul online pe mainile unor profesionisti. Mentenanta este potrivita pentru persoanele care nu au cunostinte de programare sau de mentenanta site WordPress.

Actualizam continutul site-ului sau ale blog-ului tau de fiecare data cand ne trimiti continut. Site-ul va avea astfel o prezenta de incredere in mediul virtual.

Este pregatit sa beneficiei de un serviciu premium de intretinere a site-ului? Contacteaza-ne pentru a discuta detaliile cu unul dintre expertii din echipa noastra.

Mentenanta site-ului se afla in legatura directa cu activitatea de administrare, deoarece aceste actiuni ajuta la actualizarea informatiilor si verificarea validitatii lor. Scopul acestor servicii este de a oferi vizitatorilor un set de informatii complete, conturandu-le in mod inedit cu ajutorul instrumentelor de marketing. Cu siguranta ca daca nu detii un website nu vei putea promova brandul afacerii in mod util si nu vei putea atrage atentia publicului asupra produsului sau serviciului comercializat in mediul online referitoare la business-ul respectiv

Continut actualizat

Daca ai nevoie sa introduci periodic noi produse in site, sa modifici preturi, sa afisezi diverse oferte sau sa schimbi design-ul pentru a-l adapta strategiei de comunicare a business-ului tau, asigura-te ca poti face acest lucru apeland la servicii de mentenanta site oferite de specialisti cu experienta in domeniu.

Securitate site & Backup

Putem gestiona limbaje de programare complexe si ne asiguram de fiecare data ca site-urile pe care le avem in administrare sunt securizate corespunzator. Bucura-te de o prezenta online permanenta, fara probleme care ar putea pune in pericol website-ul tau, alegand unul din pachetele noastre de administrare si mentenanta site.

Update platforma

Adesea, platformele pe care sunt realizate website-urile necesita actualizarea cu ultimele update-uri pentru ca site-ul sa functioneze conform asteptarilor, iar functionalitatile sa nu fie afectate de o versiune prea veche, neactualizata.

Start

Pentru blog sau pagini

Pret :  25 Euro/Luna

Basic

Pentru blog sau magazine mici

Pret :  60 Euro/Luna

Premium

Pentru magazine online

Pret :  150 Euro/Luna

Full

Pentru blog sau magazine online

Pret :  Cere Oferta

Actualizari sI modificari ale continutului paginilor web la cererea clientului
Actualizari sI prelucrari ale imaginilor la cererea clientului.
Verificarea zilnica a functionalitatii site-ului, linkurilor si a formularelor
Creare si configurare adrese email, conturi ftp, baze de date
Monitorizarea pagerank-ului si a statisticilor despre trafic in motoarele de cautare
Analiza si strategie promovare
Administrare tehnica server: adaugare/eliminare e-mailuri, adaugare/eliminare domenii, servicii specifice de mentenanta e-mail/server.
Optimizarea vitezei de incarcare a site-ului.
Actualizari software site, plug-ins, patches.
Modificari website conform solicitarilor venite de la dumneavoastra: editare/denumire butoane/meniuri, adaugare/eliminare meniuri, adaugare /eliminare pagini.
Suport si consultanta pentru dezvoltari ulterioare.
Restaurare rapida in cazul atacurilor informatice (utilizand copiile puse la dispozitie de client)
Adaugare unor elemente call-to-action (cta) si webhooks sub forma unor butoane si bannere pentru a mari rata de conversie a vizitatorilor in lead-uri sau clienti
Update / upgrade al serverului de gazduire (de ex. Versiunea de php/mysql, admin-ul modifica un parametru de configurare)
Avizarea clientului prin email in caz de indisponibilitate a site-ului
Suport si consultanta prin e-mail si telefon
Raport Activitate lunar
Cos-ul Meu
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categorii